SDS

Toonaangevend bedrijf in de productie en distributie van isothermische POLIBOX® containers.

Nerviano, Milano, Italië

Over SDS

SDS is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht om te voldoen aan alle behoeften van de logistiek, koel en warm, van thermo-bederfelijke producten, vervoerd in kleine hoeveelheden.

SDS heeft zijn inspanningen altijd gericht op het onderzoek naar technologisch innovatieve materialen en eindproducten, altijd bedoeld als onderdelen van geïntegreerde systemen, door de productie van onze producten nauwkeurig en in zijn geheel op de voet te volgen, vanaf de rechtstreekse aankoop van grondstoffen tot de controle van het productieproces van gespecialiseerde bedrijven waarmee we als partners werken. Door deze manier van werken hebben we controle, flexibiliteit en kunnen we ons snel aanpassen aan de nieuwe behoeften van de markt.

De technische vernieuwing en voortdurende dialoog met onze klanten zijn de stimulans die het SDS mogelijk maakt steeds de kwaliteit te verbeteren van het product, het niveau van service en de prijs/kwaliteit verhouding, en die know-how en technische expertise garandeert om op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden met betrekking tot de specifieke behoeften van onze klanten.

Dat is de filosofie van ons bedrijf en de commerciële en productieve partnerschappen met grote nationale en internationale groepen, die de mogelijkheid biedt om altijd state-of-the-art oplossingen te garanderen, soms door pro-actief te anticiperen, soms door in de behoeften van de klant te voorzien.

Aan onze klanten bieden wij, in aanvulling op de kwaliteit van het product, de grootst mogelijke zorg en aandacht in alle (post-)verkoopstadia.

DISTRIBUTEURS GEZOCHT VOOR VRIJE ZONES - KENNIS VAN HET ITALIAANS - ENGELS - FRANS - SPAANS IS GEWENST OM TE COMMUNICEREN MET HET HOOFDKANTOOR 

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523