SIABS

Experts in gas stralende verwarmen van industriehallen, kerken, open gebieden / terrassen, sportzalen en stadions staat.

Annone di Brianza, LC, Italië

Over SIABS

SIABS S.r.l. is op het gebied van vloerverwarming sinds 1952: vanaf de eerste stralende luidsprekers verstrekt de Dom van Milaan en het organisatiecomite van de Olympische Winterspelen van 1956 in Cortina d'Ampezzo (BL), om de moderne en efficiënte branders en industriële procesinstallaties, speciale projecten verhitten, smelten, drogen, roosteren, bakken, enz..

We besteden bijzondere aandacht aan het product, op zoek naar continue verbetering en differentiatie. Er onderscheidt een bijzondere gevoeligheid om te weten hoe om te luisteren, te begrijpen en onmiddellijk het product overdragen aan de behoeften van klanten en de markt.

Wij bieden onze klanten een schat aan ervaring en belangrijke problemen opgelost in de verschillende toepassingen van verwarmen van industriehallen, gebedshuizen, sport en recreatie, buitenruimtes en warmtebehandeling processen binnen industrieel. Wij zijn beschikbaar voor pre-sales ondersteuning (ontwerp, advies, inspecties, etc..) en post-sales service.

Een nieuw management is het besturen van het bedrijf naar nieuwe en ambitieuze groeidoelstellingen op de nationale en internationale degenen.

Certificaten:

CE-certificering, met KIWA-Gastec

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166