Socage

Reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende fabrikant van hoogwerkers met hoge prestaties en maximale gebruiksveiligheid.

Sorbara di Bomporto, Modena, Italië

Over Socage

Verleden

SO.CA.GE ‘Società di Carpenteria Generale’ is opgericht in 1974 en specialiseerde zich aanvankelijk in de ontwikkeling en productie van metalen onderdelen.

Sinds 1981 specialiseert het bedrijf zich in de vervaardiging van hoogwerkers. Dankzij de innovatieve producten met gearticuleerde arm vestigde SO.CA.GE zich snel als leider in de Italiaanse markt.

Slechts enkele jaren later stonden de producten van SO.CA.GE reeds internationaal bekend om hun kwaliteit en innovatie. Het bedrijf is eind jaren ‘80 begonnen met het exporteren van producten naar Frankrijk en Noord-Afrika.

In 1991 is de SO.CA.GE-FASSI groep opgericht (de op twee na grootste producent van truckhoogwerkers ter wereld) met het ambitieuze doel om de eerste Italiaanse groep te worden, gespecialiseerd in machines voor het werken op hoogte.

Dankzij FASSI’s technische en industriële know-how, is SO.CA.GE gestaag blijven groeien, jaar na jaar. 

Heden

In augustus 2009, werd SOCAGE S.r.l. overgekocht door een groep ondernemers met een jarenlange ervaring op het gebied van hoogwerkers: Fiorenzo Flisi, Paolo Troni en Maurizio Piantoni. Het doel was om de ontwikkeling van het bedrijf te versnellen met behulp van aanzienlijke investeringen in O&O zodat producten op de markt gebracht konden worden met betere prestaties dan welke werden aangeboden door de concurrentie.

Deze visie volgend, is de nieuwe 3 serie gecreëerd, die uit de meest technisch geavanceerde modellen bestaat. De nieuwe DA324 is het duidelijkste bewijs van dit feit, het is de hoogste truckhoogwerker ter wereld, met dubbele pantograaf, geïnstalleerd op een truck van 3,5 ton. De hoogwerker bereikt een werkhoogte tot wel 24 m, een reikwijdte van 11 m, en beschikt over een capaciteit van 225 kg!

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392