DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Sovella Nederland

(Sovella Nederland B.V.)

Sinds 1963 verantwoordelijk voor de distributie van wandrail systemen, modulaire (ESD) werkplaatsinrichting en inpaktafels voor de professionele markt.Gedetailleerde informatie over Sovella Nederland

Onze systemen worden geproduceerd in Finland waar kwaliteit en vormgeving hoog in het vaandel staan. Wij zijn een gezond bedrijf waar goede service, attente dienstverlening en een duurzaam product centraal staan.

Inpaktafels. Voor een lange periode was een inpaktafel (of paktafel) een platte tafel waar men goederen op kon zetten. Deze tijd is voorbij! De huidige inpaktafel is meer een volledig ingerichte werkplek. Aan de inpaktafels worden vele handelingen uitgevoerd zoals het inpakken, ompakken, labelen, wegen en verzenden van goederen. Maar ook werkzaamheden zoals kwaliteitscontrole, scannen, rapporteren en traceren van de pakketten worden aan de moderne inpaktafel uitgevoerd.

(ESD) werkplaatsinrichting. De producten van Sovella/Treston zijn voorzien van een ESD-veilige coating. Naast dat dit een duurzame coating is, die geschikt is voor zowel lichte als zware werkomgevingen, voldoen alle onderdelen aan de ESD-norm 61340-5-1.

Sovella kwaliteit. Sovella / Treston heeft meer dan 50 jaar ervaring met het fabriceren van werktafels en zorgen ervoor dat de kwaliteit en de vormgeving van het hoogste niveau is.

Ergonomie. Treston / Sovella inpaktafels voldoen aan de hoogste eisen qua ergonomisch werken. Sovella tafels zijn tijdens de montage in de door u gewenste hoogte in te stellen. Sovella concept zwengel tafels en concept motor tafels zijn continue in hoogste verstelbaar zodat er ergonomisch gewerkt wordt en lichamelijke klachten tot een minimum beperkt wordt.

Ook de inpaktafels zijn in ESD uitvoering leverbaar!

Lean. Het implementeren van lean werken wordt zeer eenvoudig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van praktisch lean werken.

Logistiek gemak. Sovella / Treston ontwikkeld en levert handige oplossingen op de logistieke werkvloer. Zo is er een lijn met kartontrolleys ontwikkeld voor het vervoeren en opslaan van grote en kleine kartonnen.

Kwaliteitscertificaten SFS-EN ISO 9001:2000, TUV, SEFA, IEC 61340-5-1, IPA US 209E
Telefoon
Tonen
Adres Boezemweg 26
2641KH  Pijnacker
Zuid Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Sovella Nederland

Sovella Nederland BV en de Treston groep lanceren Moduline – modulaire assemblagelijn

11/03/2016, Pijnacker - De Treston groep heeft een nieuw revolutionair material flow systeem uitgebracht: de Treston Moduline.

Internationaal interieurmerk kiest voor inpaktafels van Sovella Nederland BV

15/01/2016, Pijnacker - Interieurmerk Rivièra Maison betrekt per 1 januari 2016 een nieuw distributiecentrum van 17.000 m2 in Amsterdam. Sovella Nederland BV levert paktafels voor het fulfilment onderdeel / webshop van Rivièra Maison .

Producten van Sovella Nederland

.C-CTU-4314694106