Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het ontwerpen en assembleren van een material flow systeem hoeft niet moeilijk te zijn. De Treston groep heeft een nieuw revolutionair material flow systeem uitgebracht: de Treston Moduline.

Met slechts 5 basis modules kan een maatwerk  assemblage-lijn eenvoudig worden opgezet en naderhand aangepast. Het systeem heeft  alle voordelen wat het Treston/Sovella systeem kan bieden. Ook ESD-veilig leverbaar.

Voeg aan de werkstations accessoires toe zoals; Legborden, 2Bin, bakkenstrips, verlichting, Electriciteit, luchtgereedschap, werkstoelen, ergonomische sta-matten, trolleys,  LCD en tablethouders.

Standaard modules zijn kosten besparend

Het modulaire systeem voorkomt een langdurig engineeringsproces en kan eenvoudig worden uitgedacht en besteld bij Sovella Nederland BV. De installatie is snel met de voorgemonteerde onderdelen. Als u op zoek bent naar een geoptimaliseerde handmatige productielijn voor seriematige productie in grote en kleine oplage, dan is de moduline de ideale oplossing.