SOX

Salarisadministratie in het MKB valt niet altijd mee. SOX zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke salarisadministratie die altijd toegankelijke en up-to-date is.

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland

Over SOX

SOX is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Alkmaar. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in salarisadministratie en HRM oplossingen. Wij richten ons voornamelijk op het MKB (middelgrote bedrijven), maar onder onze klanten bevinden zich ook accountants- en administratiekantoren. Wij zijn deskundig, klantgericht en integer.

De naam SOX staat voor Salaris Online X. Waarbij de X voor de eXtra service van SOX binnen de pakketten staat. Welk pakket kies jij, tot hoe ver wil jij de salarisadministratie uitbesteden? Dat levert je dan ook X aan kostenreductie op. Met andere woorden: eXpect more, pay less!

De kernwaarden van SOX:

Quality

Wij volgen de wet- en regelgeving op de voet en houden onze vakkennis continu op peil. Door onze jarenlange ervaring in het MKB kunnen wij in elke situatie een deskundig advies geven. Foutloos werken en kwaliteit leveren is onze maatstaf bij alle salaris- en HRM processen, het gaat immers om de grootste waarde van het bedrijf: het personeel.

Commitment

Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hun personeel. Wij kunnen ons verplaatsen in alle voorkomende MKB-situaties en wij nemen onze verantwoordelijkheid als een solide partner. Wij helpen graag bij het uitvoeren van elke bedrijfsdoelstelling met betrekking tot personeel in de breedste zin.

Integrity

Wij hebben integriteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan. Als het gaat om personeel moet je elkaar kunnen vertrouwen, zonder vertrouwen is elke samenwerking kansloos. Wij zijn ons bewust dat we met vertrouwelijke informatie omgaan en handelen daar ook naar.

.C-CTU-2932698004