Spaciotempo®

Erkende specialist in het ontwerpen en fabriceren van tijdelijke modulaire en demonteerbare industriële gebouwen.

Flixecourt, Somme, Frankrijk

Over Spaciotempo®

Spaciotempo levert een uitermate kwalitatieve en professionele service en is het enige bedrijf in de sector dat intervenieert in de volgende vijf markten: industrie, sport, detailhandel, evenementenorganisatie en humanitaire/defensieprojecten.

Doordat Spaciotempo al 30 jaar lang samenwerkt met verschillende typen en groottes bedrijven kunnen wij snelle en flexibele oplossingen aandragen m.b.t de creatie van opslagruimtes of productiewerkplaatsen voor onze klanten. Spaciotiempo draagt haar klanten sleuteloplossingen aan van de behoefteanalyse tot aan de constructie van de structuur.

Spaciotempo heeft een breed aanbod van tijdelijke industriële gebouwen. Wij kunnen structuren aanbieden met een breedte van 5 tot 40m en hoogte van 4 tot 10m. Wij staan tot dienst van onze klanten van de productie tot aan de installatie.

Bent u op zoek naar een tijdelijke, of zelfs een permanente opslagruimte? Zoekt u een snelle oplossing, gemakkelijk te implementeren en financieel voordelig?

Zoek niet verder! Spaciotempo brengt u een passende oplossing voor al uw behoeften, m.b.t. metalen structuren, tijdelijke tenten en modulaire gebouwen.

Als u geconfronteerd wordt met een stijging van uw productie, een daling van uw investeringen, het moeten construeren van een nieuwe werkplaats, of zelfs het bouwen van een sporthal, Spaciotempo staat tot uw beschikking. Wij luisteren naar u en helpen u met het vinden van een professionele oplossing. Spaciotempo is al 30 jaar uw specialist.

ADVIES - EXPERTISE - ONDERZOEK - INNOVATIE - OPLOSSING - TIJDELIJK - PERMANENT - LUCRATIEF - EVOLUTIONAIR

Alle stappen in het proces, van het ontwerp tot aan de constructie, worden perfect beheerst door onze gespecialiseerde teams. De desbetreffende regelgeving wordt geïmplementeerd in het proces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We evalueren de risico's in de constructiezones en passen onze procedures zodanig aan, zodat deze voldoen aan de specifieke eisen van uw project en locatie.

Al onze tijdelijke en permanente structuren zijn gekeurd en voldoen aan de Europese normen (Eurocodes), m.b.t. de sneeuw- en windbestendigheid en zijn verzekerd gedurende 10 jaar.

De medewerkers van Spaciotempo zijn opgeleid om aan de hoogste industrienormen te voldoen. Wij investeren in de training van onze medewerkers om zo de hoogst mogelijke kwaliteits- en service standaard te verkrijgen.

We kunnen snel en efficiënt interveniëren in de hele wereld dankzij de competentie en de beschikbaarheid van onze mobiele teams en de uitgestrekte internationale aanwezigheid van de GL Events Groep, waar wij deel van uitmaken.

Wij bieden u de volgende oplossingen:

Modulaire overdekkingen, huisvestinggebouwen, opslaghallen, afbreekbare structuren, industriële gebouwen, modulaire gebouwen, industriële opslagdepots, tijdelijke gebouwen, demonteerbare constructies, grote oppervlakte constructies, financieel voordelige oplossingen, kostenoptimalisatie, concurrerende opslagruimtes, alternatieve investeringen, magazijnbeheer, modulaire constructies, overdekkingen sporthallen, logistieke hallen, opslagdepots, afbreekbare hallen, modulaire hallen, fabricatie van modulaire constructies, fabricatie van tenten, hangaropslag, afbreekbare hangars, verhuur van loodsen, verhuur van industriële gebouwen, verhuur van modulaire gebouwen, verhuur van modulaire constructies, verhuur van tenten, logistieke platforms, modulaire structuren, afbreekbare structuren, tenten, aankoop/verkoop, lange & korte termijnhuur, snelle installaties.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166