Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Demonteerbare hal (Neivalu NV)

Product van het bedrijf Spaciotempo®

Deze tijdelijke oplossing biedt u de mogelijkheid om, wanneer nodig, een constructie te gebruiken op verschillende locaties.

Specifieke productinformatie

Al meer dan 30 jaar biedt Spaciotempo bedrijven van alle typen en groottes snelle en flexibele oplossingen aan m.b.t. de creatie van magazijnen of productiewerkplaatsen.

Spaciotempo draagt haar klanten sleuteloplossingen aan vanaf de behoefteanalyse tot aan de constructie van de structuur.

Een van de belangrijkste eigenschappen van een tijdelijk modulaire gebouw van Spaciotempo is de mogelijkheid deze af te breken en over te brengen naar een andere vestiging van uw bedrijf. Op deze manier kan worden ingespeeld op de specifieke behoeften van uw bedrijf op welk moment dan ook.

De modulaire gebouwen van Spaciotempo worden ontworpen volgens de Europese normen voor wind- en sneeuwbestendigheid, waardoor op een efficiënte manier het hoofd kan worden geboden aan klimaatveranderingen op welke locatie dan ook.

Dankzij onze expertise in het ontwerpen van structuren kunnen wij demonteerbare opslagstructuren construeren met een vrij bereik tot 40 m en een hoogte van 10 m.

Technische specificaties

Bereik 5 Tot 40 m vrij bereik.
Hoogte Tot 10 m vanaf de grond.
Lengte Met veelvouden van 5 m.
Normen Geconstrueerd en gekeurd volgens de Europese norm voor sneeuw- en windbestendigheid.

Bedrijfsgegevens Spaciotempo®

Spaciotempo®

Erkende specialist in het ontwerpen en fabriceren van tijdelijke modulaire en demonteerbare industriële gebouwen.

Flixecourt, Somme, Frankrijk

Aanbevolen bedrijven voor Tenten en hallen voor (tijdelijke) opslag

.P-CTU-1076210166-834286524