DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Demonteerbare hal (Neivalu NV)

  • Deze tijdelijke oplossing biedt u de mogelijkheid om, wanneer nodig, een constructie te gebruiken op verschillende locaties.

Gedetailleerde informatie over het product Demonteerbare hal

Al meer dan 30 jaar biedt Spaciotempo bedrijven van alle typen en groottes snelle en flexibele oplossingen aan m.b.t. de creatie van magazijnen of productiewerkplaatsen.

Spaciotempo draagt haar klanten sleuteloplossingen aan vanaf de behoefteanalyse tot aan de constructie van de structuur.

Een van de belangrijkste eigenschappen van een tijdelijk modulaire gebouw van Spaciotempo is de mogelijkheid deze af te breken en over te brengen naar een andere vestiging van uw bedrijf. Op deze manier kan worden ingespeeld op de specifieke behoeften van uw bedrijf op welk moment dan ook.

De modulaire gebouwen van Spaciotempo worden ontworpen volgens de Europese normen voor wind- en sneeuwbestendigheid, waardoor op een efficiënte manier het hoofd kan worden geboden aan klimaatveranderingen op welke locatie dan ook.

Dankzij onze expertise in het ontwerpen van structuren kunnen wij demonteerbare opslagstructuren construeren met een vrij bereik tot 40 m en een hoogte van 10 m.

Bereik 5 Tot 40 m vrij bereik.
Lengte Met veelvouden van 5 m.
Hoogte Tot 10 m vanaf de grond.
Normen Geconstrueerd en gekeurd volgens de Europese norm voor sneeuw- en windbestendigheid.
Andere producten van het bedrijf

.P-CTU-1076210166