Storopack Benelux

Storopack is specialist op het gebied van beschermende verpakkingen. Het productaanbod omvat op maat gemaakte, flexibele en beschermende verpakkingen en de integratie ervan in verpakkingsprocessen.

Machelen, België

Over Storopack Benelux

De wereldwijd actieve ondernemingsgroep, met zetel in Metzingen (Duitsland), bevat twee activiteitssectoren: molding en packaging.

Packaging divisie

De packaging divisie biedt flexibele, beschermende verpakkingssystemen zoals luchtkussens (AIRplus®), papieren buffers (PAPERplus®), schuimverpakkingssystemen (FOAMplus®) en stortbaar buffermateriaal (Styrofill en Renatur®). De uitrusting wordt afgestemd op de behoeften van de klant en varieert van aparte werkstations tot ontwerp en integratie van verpakkingslijnen met handmatige, half- en volautomatische toevoersystemen voor de intralogistiek van een bedrijf.

Ervaren applicatie-ingenieurs van Storopack houden de werkstroom in lijn met economische en ergonomische principes (werkcomfort) om het beschermende verpakkingsproces van klanten steeds te verbeteren. De packaging divisie wordt vertegenwoordigd door locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. De producten zijn via handelaars in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Molding divisie

De molding divisie is specialist voor op maat gemaakte, beschermende verpakkingen en technische vormdelen uit geëxpandeerd schuim, zoals geëxpandeerd polystyreen (Styropor® en Neopor®), EPP (ARPRO®) voor verschillende industrietakken. Isolatie, schokdemping, lange levensduur en gering gewicht maken de materialen bijzonder aantrekkelijk.

In ons technologiecentrum vervaardigen we vormdelen met behulp van moderne technieken: CAD-ontwerp, CNC-prototyping, werktuigbouw, valproefinstallaties en klimaatkamers. Ons complete productieproces is milieuvriendelijk en maakt gebruik van waterdamp. Onze molding afdeling is met gecertificeerde productievestigingen in Europa en China aanwezig.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445