System Logistics

De kernactiviteit heeft zich ontwikkeld in de keramische sector, en het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringssystemen.

Fiorano Modenese, Modena, Italië

Over System Logistics

System is opgericht in 1970 in Fiorana Modenese, in het hart van het Italiaanse keramische gebied bij uitstek, door haar huidige president Franco Stefani. De kernactiviteit heeft zich ontwikkeld in de keramische sector, en het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van industriële automatiseringssystemen. De bereikte doelen stimuleren het bedrijf om ook hun know-how, opgedaan in andere sectoren, aan te wenden, en daarmee wordt de bedrijfshorizon verbreed naar logistiek en elektronica. Momenteel heeft System Group drie divisies: System Ceramics, System Logistics en System Electronics.

De divisie System Logistics is opgericht in 1976 als System CMA, gespecialiseerd in de productie van automatische en handlingssystemen voor verschillende industriële sectoren. De filosofie van het bedrijf, gericht op de klant, heeft als doel een passende advies- en co-design-activiteit te ontwikkelen, om met haar technologieën bij te dragen aan het maximaliseren van de erkende waarde van een product/service. System Logistics karakteriseert zich door de dynamiek van hun diensten en de zeer moderne voorgestelde oplossingen, in een zich constant ontwikkelend economisch landschap, waar logistiek steeds meer een strategische rol inneemt om het concurrentievermogen te vergroten.

Aanbevolen bedrijven voor Magazijnsystemen

.C-CTU-275949569