Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Tacker Plaza
Tacker Plaza

Tacker Plaza

Van Leyen Pallets

De specialist voor coilnails, tackers, compressoren en accessoires. U bent bij ons aan het juiste adres.

Almere Buiten, Flevoland, Nederland

Over Tacker Plaza

Wij van Tacker Plaza hebben een jarenlange ervaring in de pallet- en kistenindustrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productiefabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor u op zoek.

Wij kunnen o.a. Max, Bostisch en vele andere merken leveren. De meeste producten hebben wij op voorraad. Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa. Onze tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie, houten verpakking industrie.

 

.C_PDT_CAT-CTA-275949445-275949500