Tallpack int.

Specialist in het ontwerpen, leveren en plaatsen van verpakkingssystemen op het gebied van bundelen, omsnoeren en foliewikkelen.

Waardenburg, Gelderland, Nederland

Over Tallpack int.

Tallpack int. is een dynamisch bedrijf werkzaam in de evenzo dynamische verpakkingsbranche.

Onze kracht is het ontwerpen, leveren en plaatsen van verpakkingssystemen op het gebied van bundelen, omsnoeren en foliewikkelen. Hiervoor heeft Tallpack int. een uitgebreid programma aan producten tot haar beschikking. Zo hebben wij een volledige lijn aan staalband en kunststofband bundelapparatuur, variërend van handbediening tot en met volpneumatische bediening. Voor het automatisch bundelen, hebben wij een complete range aan ('custom made') machines welke ingezet kunnen worden in elke bedrijfstak.

Ook op het gebied van de rekfolie wikkelaars is Tallpack int. zeer innovatief. De jarenlange ervaring die wij hebben met de bouw en verkoop van deze systemen, hebben wij vertaald naar een uniek product in zijn soort. De modellen die wij kunnen aanbieden variëren van draaitafel en draaiarm systemen tot en met ringwikkelaars. Uiteraard zijn er volautomaten leverbaar, eventueel turn-key opgeleverd in een volledige verpakkingsstraat.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445