Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Tasco
Tasco

Tasco

Tasco bvba

Tasco bvba is uw partner voor oplossingen i.v.m. speciality printing, dit voornamelijk in full color. Of u nu wil printen op kaartjes, etiketten, papier, karton,... wij hebben altijd een oplossing!

Gavere, België

Over Tasco

De Tasco dienst na verkoop!

Elk Tasco bvba toestel is een toonbeeld van bedrijfszekerheid en van kwaliteit. Wij kiezen onze merken en leveranciers zorgvuldig uit om u deze garantie te kunnen bieden. Natuurlijk stopt onze service niet bij de verkoop. Installatie, implementatie, onderhoud en herstellingen door getrainde techniekers vallen tevens onder onze aangeboden diensten.

200m² showroom in Gavere en heel het jaar door beurzen

Voor een demonstratie of meer uitleg kan u terecht in onze Showroom in Gavere. Op een oppervlakte van meer dan 200m² kan u onze oplossingen bekijken. Is Gavere u net iets te ver? Kom dan een kijkje nemen bij één van onze deelnames aan een vakbeurs.

.C_PDT_CAT-CTA-275949741-275949742