DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Techni-Meubel

(Techni-Meubel B.V.)

Techni-Meubel te Dongen bestaat als bedrijf reeds langer dan 35 jaar en heeft zich gespecialiseerd in de productie van vakmeubilair op velerlei gebied.Gedetailleerde informatie over Techni-Meubel

Techni-Meubel te Dongen bestaat als bedrijf reeds langer dan 35 jaar en heeft zich gespecialiseerd in de productie van vakmeubilair op velerlei gebied.

Naast het “standaard” vakmeubilair neemt de productie van speciaal vakgericht meubilair “naar maat” een steeds grotere plaats in. Mede in verband met de Arbo-wet speelt de ERGONOMIE van de werkplek een steeds grotere rol. Juist op dit aspect heeft Techni-Meubel zich gespecialiseerd.

Onze deskundige medewerkers bekijken de situatie ter plaatse, overleggen met u en adviseren u. Door deze wijze van werken komen wij samen met u tot een goede oplossing.

Op het gebied van het inrichten van ESD-VEILIGE WERKPLEKKEN voor de elektrotechnische industrie, service werkplaatsen, computer bedrijven, ziekenhuizen, enz. neemt Techni-Meubel een vooraanstaande plaats in.

Telefoon
Tonen
Adres Steenstraat 16
Ind. terrein "Tichelrijt"
5107 NE  Dongen
Noord-Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Techni-Meubel

.C-CTU-4314694106