DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Achterloop schrobmachine (Tennant T500)

  • De T500 bieden optimale prestaties en resultaten op vrijwel harde vloeroppervlakken terwijl deze de reinigingskosten verlagen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Achterloop schrobmachine

Verminder schoonmaakkosten, verhoog productiviteit, en vereenvoudig gebruikerstraining met de optionele innovatieve technologieën voor de T500 en T500e, zoals Smart-Fill™ automatisch accu bijvullen, ec-H2O NanoClean™*, IRIS® Machinebeheer, en meer.

Lever voorspelbare reinigingsresultaten met gebruikersvergrendeling, on-demand handleidingsvideo’s en Zone Settings™ met aanpasbare labels door gebruik te maken van Pro-Panel™ LCD aanraakschermtechnologie. Alleen beschikbaar op de T500.

Verleng accuduur, verleng de looptijd van de accu en optimaliseer eenvoudig de accuprestaties op de lange termijn dankzij een vrijwel onderhoudsvrij automatisch accuvulsysteem.

Kies uit schijf-, cilindrische of orbitale schrobkoppen voor verschillende breedtes schoonmaakpaden op deze halfhoge schrob-zuigmachine.

Verwijder effectief de afwerking van een vloer zonder dure schoonmaakmiddelen t.b.v. stripping dankzij de optie voor de 700 mm orbitale schoonmaakkop.

*ec-H2O NanoClean™-technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijn.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-2709238772