DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Opzit schrobzuigmachine (Tennant T20)

  • Die reinigingskracht machine met een uitzonderlijk schrob- en wateropvangsysteem en biedt gezondheids-en veiligheidsvoordelen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Opzit schrobzuigmachine

T20 Functies en voordelen

Tennant’s T20 industriële opzit-schrobzuigmachine biedt uitzonderlijke reiniging in industriële omgevingen met eigenschappen die zijn ontwikkeld om productiviteit te maximaliseren en hoogwaardige resultaten te behalen. Behaal uitstekende reinigingsresultaten met intensief schrobben en hydraulische MaxPro²™-technologie. Maximaliseer uw productiviteit met ec-H2O™-technologie* voor drie keer langer reinigen dan bij traditionele schrobmachines. Verbeter de zichtbaarheid dankzij een naar voren gericht cabineontwerp, open zichtlijnen en bedieningsknoppen op het stuur. Zorg voor een makkelijke bediening en eenvoudig onderhoud met intuïtieve bedieningsknoppen en gebruiksvriendelijke gele aanraakpunten. Beperk uw kosten tot een minimum en bescherm uw investering met een duurzame en hoogwaardige constructie.

*ec-H2O-technologie is niet ontwikkeld voor alle soorten vuil, inclusief hoge concentraties van vetten en oliën. Voor dit soort van bevuilingen kunnen chemische reinigingsmiddelen nodig zijn.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-2709238772