DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Veegzuigmachine (Tennant S9)

  • Reinig grote oppervlakken binnen en buiten snel en moeiteloos met de dubbele zijborstels en de zelfrijdend werking.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Veegzuigmachine

Slimmer en niet harder vegen met TwinMax™-veegtechnologie

Reinig vloeren in een enkele veeggang met de TwinMax-veegtechnologie. De twee tegengesteld draaiende borstels combineren over-de-kop en directe veegprincipes om groot en klein afval op te vangen met één machine. De TwinMax-technologie is ontworpen voor het vegen van meerdere vloeroppervlakken, zowel binnen als buiten.

Ervaar maximale productiviteit

Het aandrijfsysteem zorgt voor snel en moeiteloos reinigen. De dubbele zijborstels verbreden het veegpad tot 900 mm en de extra grote vuilvergaarbak reduceert het aantal ritten naar de afvalcontainer, wat u meer tijd geeft om te vegen.

Vertrouw op kwaliteitsbouw en duurzame componenten

De hoofdcomponenten worden al 10 jaar betrouwbaar gebruikt in commerciële toepassingen. Zijborstels beschermd door een stootbumper en het duurzame rotatiegegoten ontwerp wordt ondersteund door een Tennant True®-garantie van 10 jaar.-® Garantie

Slim, intuïtief ontwerp

Verhoog de productiviteit met handige, aanpasbare zijborstels waar geen gereedschap voor nodig is en de gebruiksvriendelijke werking, wat leidt tot minder training en meer reinigingstijd. De zelfrijdende werking en de borstelaandrijving in combinatie met de verstelbare, ergonomisch ontworpen handgreep zorgen voor een optimaal bedienerscomfort.

Veelzijdig altijd en overal reinigen

Het flexibele design van de S9 is uitstekend geschikt voor grote oppervlakken binnen en buiten. Het lage geluidsniveau van 62 dBA geeft u de mogelijkheid om overal en altijd te vegen, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-2709238772