TentVerkoop Regtvoort BV

Het bedrijf is dé leverancier in de BENELUX van tijdelijke accommodaties, opslagtenten, aluhallen, pagodetenten en tentvloeren. Altijd meer dan 10.000 m² direct uit voorraad te koop.

Alphen aan den Rijn, Nederland

Over TentVerkoop Regtvoort BV

TentVerkoop Regtvoort BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van tentsystemen die voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Op onze vestiging in Alphen aan den Rijn hebben wij altijd meer dan 10.000m² aan tenten,  direct leverbaar uit voorraad uit eigen productie.

Opslag en semipermanent gebruik

Als u kiest voor een opslagtent of semipermanente accommodatie van TentVerkoop Regtvoort BV dan ontvangt u van ons altijd vooraf een uitgewerkt 3D ontwerp aan de hand van de door u gestelde wensen. Alle belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden in het voortraject nemen wij persoonlijk met u door zodat het uiteindelijke resultaat perfect aansluit bij de verwachtingen. Onze 3D visualisaties geven een realistisch beeld van het eindproduct, maar daarnaast bent u ook altijd welkom om bij ons langs te komen en verschillende democonstructies te bekijken. Tevens hebben wij een groot netwerk met tevreden klanten waar wij gezamenlijk op locatie onze tenten en accommodaties kunnen bekijken.

Evenementenbranche

Voor veel Tentenverhuurbedrijven zijn wij al jarenlang een vaste partner voor het leveren van nieuwe en gebruikte tentmaterialen. Het persoonlijke contact, de hoogwaardige producten, de grote voorraden waardoor wij altijd snel kunnen uitleveren maakt ons sterk en verbonden met onze klanten. Naast het maatwerk dat wij vaak in een korte termijn voor onze klanten produceren kunnen we standaard tenten, zeilwerk en onderdelen vaak binnen 24 uur leveren.

Geschiedenis

Al ruim 15 jaar lang is Arno Regtvoort actief in de wereld van tenten en tijdelijke accommodaties. Na veel ervaring te hebben opgedaan in de branche start Arno in 2000 zijn eigen tentenverhuurbedrijf (Kontent Tentenverhuur). Kontent groeit in 10 jaar tijd uit tot één van de meest gerenommeerde tentenverhuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft zich altijd onderscheiden door de aanpakkersmentaliteit en de goed verzorgde materialen die in eigen beheer worden geproduceerd.

In 2010 besluit Arno de tentenverhuur over te dragen om zich volledig te gaan richten op de productie en verkoop van tenten en tijdelijke accommodaties onder de naam TentVerkoop Regtvoort B.V.

De jarenlange ervaring in de branche en zijn passie voor tenten maakt dat de systemen steeds slimmer, sneller, sterker en voor iedereen toegankelijk zijn geworden. Op het vestigingsadres in Alphen aan den Rijn heeft Arno een ervaren team van mensen om zich heen verzameld, variërend van productontwerpers tot technisch tekenaars en montagemonteurs. Zelf begeleidt Arno de verschillende takken binnen de onderneming en maakt hij graag tijd om klanten te voorzien van persoonlijk advies en informatie.

Benieuwd naar ons bedrijf? De koffie staat altijd klaar!

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166