TopBUYers

Dé specialist op het gebied van werving en selectie, detachering en interim management. We bemiddelen kandidaten van elk niveau, Junior inkoper t/m inkoop directeur in alle vakgebieden.

Maastricht, Limburg, Nederland

Over TopBUYers

Gespecialiseerd in inkoopfuncties in de breedste zin van het woord
TopBUYers is dé specialist in werving & selectie, detachering en interim management van Inkoop Professionals. Wij bemiddelen bij inkoopfuncties en voorzien in inkoopadvies in de breedste zin van het woord. TopBUYers is actief in meerdere branches. Een combinatie van ruime ervaring, de netwerken en marktkennis van onze consultants, een database en diverse wervingsmethoden zorgen ervoor dat we opdrachtgevers en inkoopspecialisten, vlot en discreet bij elkaar brengen.

Kwaliteitssysteem
TopBUYers heeft alle primaire processen laten certificeren op basis van de normen van de Stichting Keurmerk Recruitment (SKR). Het keurmerk geeft normen aan voor kwalitatieve, zorgvuldige en transparante dienstverlening. De SKR is per 1 januari 2009 ontbonden maar TopBUYers blijft het kwaliteitssysteem gebruiken.

De OAWS (brancheorganisatie voor bureau's van W&S en Executieve Search) neemt de oprichting van een nieuw keurmerk op zich. Als lid van de OAWS werken we mee aan verdere professionalisering van het vakgebied werving & selectie. Per 4 oktober 2010 mag TopBUYers het logo van Summum.nu voeren. Summum.nu is hét kwaliteitslabel van de Werving & Selectie bureau's. TopBUYers is een betrouwbare en zorgvuldige partner.

Wervingsproces
Onze consultants zijn verantwoordelijk voor het gehele W&S-traject. Zij zijn in staat om kansen te herkennen en op het juiste moment de juiste mensen bij elkaar te brengen. Voor een goede match vinden wij persoonlijkheid minstens zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis. Als inkoper moet je niet alleen de expertise hebben, maar ook in het bezit zijn van specifieke competenties. Om die ‘softe' competenties helder te krijgen, heeft TopBUYers een unieke competentietest ontwikkeld welke online via onze internetsite toegankelijk is.

Franchiseformule
TopBUYers heeft zich in 1997 in Maastricht gevestigd en is in 2011 gegroeid naar 6 medewerkers. In 2007 is een franchisenemer gestart in Havelte, Noord Nederland. Een dusdanig succes, dat een derde vestiging in de Randstad in de planning staat.

TopBUYers werkt met een franchiseformule. Je kunt bij ons het ondernemerschap uitoefenen, waarbij TopBUYers je de infrastructuur en handvatten aanreikt. Je kunt direct met de door ons aangeleverde kennis en informatie aan de slag en je zaak verder zelfstandig doorontwikkelen. Heb je interesse gekregen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin je onze bedrijfssfeer kunt proeven en kennis kunt maken met je nieuwe collega’s.

We zijn actief in de volgende sectoren: handel, technisch, techniek, wtb, werktuigbouw, installaties, machinebouw, retail, automatisering, supply chain etc. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tijdelijk personeel, projecten en voor medewerkers in vast dienstverband.

Toekomst
Topkwaliteit leveren en scherp blijven. Dat is ons streven.

Certificaten:

Summum.nu

.C-CTU-2932698004