DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Toyota Material Handling

(Toyota Material Handling Nederland)

Leverancier van intern transportmateriaal. Met onze merken BT voor magazijntrucks en Toyota voor vorkheftrucks bieden wij de hoogste kwaliteit producten, vakkundige service en passende oplossingen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks hebben wij de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt.

Wij bieden u een compleet en veelzijdig leveringsprogramma van (elektro-) pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars, combitrucks en reachtrucks tot vorkheftrucks met elektro- of verbrandingsmotor en industriële trekkers. Onze drijfveer hierbij is altijd het verhogen van de productiviteit van onze klanten.

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern en heeft in Nederland vestigingen in Ede (Gld) en Waddinxveen. De verkoop-, verhuur- en serviceactiviteiten voor de merken BT en Toyota verlopen via de eigen, landelijk opererende, organisatie van Toyota Material Handling Nederland en via een netwerk van regionale dealers.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
Persberichten van Toyota Material Handling

Toyota Material Handling levert trucks voor nieuw distributiecentrum FrieslandCampina

14/02/2018, Ede - Toyota Material Handling levert 17 nieuwe trucks aan Althuisius Opslag, dat de distributie van FrieslandCampina in Meppel verzorgt. Naast het kostenplaatje blijken een betrouwbare, continue inzetbaarheid en de bewezen service doorslaggevend.

Toyota Material Handling preferred supplier Agro Merchants Group

18/10/2017, Ede - Dit geldt voor alle Europese vestigingen van Agro Merchants Group. Naast het leveren van de gehele vloot van reach-, pallet- en heftrucks, staan gezamenlijke initiatieven op het gebied van productiviteit en vlootmanagement centraal.

De 3.000.000e BT Lifter geproduceerd!

29/11/2011, Ede - Toyota Material Handling, ’s werelds grootste producent op het gebied van intern transportmiddelen, heeft de magische grens van 3.000.000 geproduceerde BT handpallettrucks gepasseerd.

Producten van Toyota Material Handling

.C-CTA-275949339