Toyota Material Handling
Toyota Material Handling

Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Nederland

Leverancier van intern transportmateriaal. Met onze merken BT voor magazijntrucks en Toyota voor vorkheftrucks bieden wij de hoogste kwaliteit producten, vakkundige service en passende oplossingen.

Ede, Gelderland, Nederland

Over Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks hebben wij de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt.

Wij bieden u een compleet en veelzijdig leveringsprogramma van (elektro-) pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars, combitrucks en reachtrucks tot vorkheftrucks met elektro- of verbrandingsmotor en industriële trekkers. Onze drijfveer hierbij is altijd het verhogen van de productiviteit van onze klanten.

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern en heeft in Nederland vestigingen in Ede (Gld) en Waddinxveen. De verkoop-, verhuur- en serviceactiviteiten voor de merken BT en Toyota verlopen via de eigen, landelijk opererende, organisatie van Toyota Material Handling Nederland en via een netwerk van regionale dealers.

.C_PDT_CAT-CTA-275949339-275949356