Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

3.000.000 BT Lifters

Sven Wirenhammar, VP Division Hand Trucks voor Toyota Material Handling Europa in Mjölby, Zweden vertelt: "Ik ben erg tevreden met het feit dat we 3.000.000 handpallettrucks hebben geproduceerd. Het is fantastisch om onderdeel te mogen zijn van een bedrijf dat al sinds 1946 handpallettrucks produceert. De laatste tien jaar zijn de BT Lifters geproduceerd op basis van het Toyota Productie Systeem (TPS), dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en productiviteit verder gestegen is. Ondanks de rijke historie blijft de BT Lifter in ontwikkeling. We hebben als doel om ieder jaar een nieuwe BT Lifter te introduceren om de klanten te blijven bedienen en om de concurrentie voor te blijven".

In 1946 vond BT Industries de moderne handpallettruck uit. Sindsdien is de BT Lifter een begrip in de markt geworden en heeft een groot aandeel gehad in de moderne transport wereld. De BT Lifter staat voor duurzaamheid, eenvoud en zorgt voor commerciële en milieutechnische voordelen. Door de bewezen lange levensduur, staan ze ook wel bekend als "Long-life handtrucks"

De beste kwaliteit

De BT handpallettrucks staan synoniem voor: kwaliteit, kracht, duurzaam en innovatie. Testen wijzen uit dat de standaard BT Lifter vijf maal langer meegaat dan de "low cost" handpallettrucks. Dit zorgt ervoor dat de kosten over de gehele levensduur van de BT handpallettrucks een stuk lager liggen. De standaard BT Lifter heeft zelfs een garantie op het vorkenbord van 99 jaar, dit onderschrijft waar Toyota Material Handling voor staat: kwaliteit.

Tevens dragen de BT Lifters het ECO label, zo zorgt Toyota Material Handling ervoor dat de impact op het milieu minimaal is. Door zijn langere levensduur zorgt het voor een belasting van 1/5 van de productieprocessen, 1/5 van de distributieprocessen en 1/5 verwijderingkosten met enorme milieutechnische voordelen tot gevolg. Alle BT Lifter handpallettrucks worden vervaardigd in de fabriek van TMHE in Mjölby, Zweden.

De breedste productrange

Met een keuze uit meer dan 13 modellen, plus vele opties, is er een BT Lifter voor vele toepassingsmogelijkheden. De BT Heavy Lifter, BT Quick Lifter, BT High Lifter, BT RVS Lifter en BT Lifter met weegschaal zijn veel gebruikte items in veel industrieën en distributie processen, dankzij hun specifieke eigenschappen. In 2003 is de BT Pro Lifter op de markt gebracht en is de enige in haar soort. Met de BT Pro Lifter wordt een zware last met minimale inspanning in beweging gebracht.

De laatste aanpassing aan het BT Lifter gamma, laat zien dat de vraag naar specifieke eigenschappen verandert. De BT Lifter Ultra Low is speciaal ontwikkeld voor één van onze Europese key-accounts voor het gebruik van lage pallets. Die toepassing wordt gebruikt om scheepscontainers maximaal te bevoorraden.

Meer productinformatie Hand pomp- en palletwagens

hand pomp- enpalletwagens vertegenwoordigen de wereldstandaard in het handmatig verplaatsen van pallets.

Specifieke productinformatie

Geschikt voor het verplaatsen van ladingen voor alle soorten toepassingen, leveren BT pompwagens van Toyota Material Handling een complete serie innovatieve, flexibele oplossingen. Met gebruiksvriendelijke ontwerpen en levenslange garantie op de vorkframes leveren BT handpallettrucks de laagste kosten voor de eigenaar; maximale levensduur en inzetbaarheid!

Model Kenmerk
LHM200BR Voor het verplaatsen van rollen
LHM200L 55 mm pallethoogte
LHM230O Met overbelastingssysteem
LHM230U 75 mm pallethoogte
LHM230WS Natte spec + Cold Store
LHM230X Met handrem
LHM200Z 65 mm pallethoogte

Bekijk product: Hand pomp- en palletwagens