Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De prestigieuze iF Product Design Awards worden al sinds 55 jaar uitgereikt en genieten internationale bekendheid.

De nieuwe Toyota Traigo48 is de meest compacte 48-volts heftruck van Toyota Material Handling. Met een optimale wendbaarheid is de Traigo48 geschikt voor de meest veelzijdige toepassingen, zelfs in krappe ruimtes.

De BT Levio elektrische pallettruckserie is ontworpen voor laden en lossen, orderverzamelen en horizontaal transport. De BT Levio heeft een nieuw ontwerp voor optimaal zicht op de lading en vorkpunten en bestaat uit vijf modellen met laadcapaciteiten van 1,4 tot 2,5 ton.

Als onderdeel van de uitgebreide range Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks, zijn de BT Levio en de Traigo48 ontworpen op basis van uitgebreid Europees klantonderzoek. Door de goede ergonomie en het optimale bedieningsgemak wordt de productiviteit en de veiligheid verhoogd. Bovendien worden zij geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen van het bekende Toyota Productie Systeem (TPS).

Sinds 55 jaar is de iF Design Award een internationaal erkende en bekende competitie voor de meest opmerkelijke ontwerpen. Het winnen van de iF Design Award betekent voor de BT Levio en de Toyota Traigo48 dat zij het ‘iF design of excellence' label mogen dragen.

Voor de jurering van de iF Design Awards wordt gekeken naar veiligheid, kwaliteit, vakmanschap, keuze van materialen, mate van innovativiteit, milieuvriendelijkheid, functionaliteit, ergonomie, merkwaarde, merkpositionering en algemeen ontwerp. Van de 2808 ingezonden producten in 16 verschillende categorieën zijn er 802 awards uitgereikt waaronder de BT levio en Toyota Traigo48.

"Wij zijn zeer verheugd dat de Toyota Traigo48 en de BT Levio deze prestigieuze prijs hebben gewonnen en de trucks zullen dan ook vol trots het iF Design Award label dragen." Aldus Jonas Tornerefelt, TMHE Vice President Product Planning. "Deze prijs is het resultaat van ons uitgebreide Europese marktonderzoek en de hechte samenwerking tussen onze research en development afdelingen in zowel Europa als Japan en tonen aan dat onze klanten profiteren van onze wereldwijde netwerk van kennis en ervaring in industriële vormgeving.

De iF Design Award wordt uitgereikt door iF Industrie Forum Design e.V. en is wereldwijd één van de bekendste design-wedstrijden. Het iF Industrie Forum Design e.V. is gevestigd in Hannover, Duitsland en is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het bevorderen van het gemeenschappelijk bewustzijn betreffende het belang van design en slaat een brug tussen ontwerp en industrie

Meer productinformatie Elektrische heftrucks

Deze serie is de nieuwste serie elektrische vorkheftrucks.

De Traigo elektrische heftruck is gebaseerd op 4 kernwaarden: veiligheid, productiviteit, duurzaamheid en driveability.

Wendbaar en veelzijdig - de bediening van de Toyota Traigo is intuïtief voor veilig, productief werken en rij- en bedieningsgemak - zo wordt de ruimte optimaal benut, zelfs in compacte ruimten.

Bekijk product: Elektrische heftrucks