Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Net als de populaire Toyota 24-volts 1,0 tot 1,5 tons heftruck, heeft de 7FBEF13 hele compacte afmetingen maar biedt meer vermogen dankzij de 48-volts batterij.

Doordat de nieuwkomer hogere rij- en hefsnelheden bereikt en een betere tractie heeft, zal de snelheid van de pallethandling toenemen. Vooral in situaties waar de ruimte beperkt is en toch extra vermogen gewenst is, biedt de 7FBEF13 een goede oplossing. De Toyota 7FBEF13 is het 5e model in de 7FBEF-serie die hiermee leverbaar is hefvermogens van 1250 tot 2000 kilo.

De 7FBEF13 heeft een laadvermogen van 1,25 ton en is voorzien van het unieke Toyota DNA. De bouwstenen die samen dit kenmerkende Toyota DNA vormen, zijn het Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS), het AC² Power Systeem en Operator Total Care (OTC). Een machine voorzien van Toyota's elektrisch DNA garandeert maximale prestaties op gebied van veiligheid, comfort en productiviteit.

Als onderdeel van het OTC pakket, beschikt de 7FBEF13 over een Operator Restraint System (ORS) stoel met geïntegreerde mini-levers, welke maximaal comfort en ergonomisch gemak voor de chauffeur biedt.

Met elektrische vorkheftrucks van 24, 48 en 80 volt en laadvermogens van 1 tot en met 5 ton biedt Toyota een complete range van drie- en vierwiel vorkheftrucks voor de meest uiteenlopende toepassingen.

David Backx, Product Specialist bij Toyota zegt: "De 7FBEF13 combineert compacte afmetingen met meer vermogen en snelheid, waardoor hij uitermate geschikt is voor gebruik in krappe ruimtes waar een vlotte pallethandling nodig is."

"Deze uitbreiding van Toyota's brede range van elektrische vorkheftrucks sluit aan bij Toyota's filosofie om constant te verbeteren. Doordat productevaluatie bij ons een continu proces is en we onze range blijven uitbreiden, zijn we in staat om onze klanten nu en in de toekomst de beste intern transportoplossing te bieden. Want het bereiken optimale klanttevredenheid is onze mission statement."