Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

In september 2007 ontstond uit Toyota Industrial Equipment Nederland BV en BT Nederland BV het huidige Toyota Material Handling Nederland. Onder één dak kwamen de twee topmerken BT en Toyota samen.

Ruim 72 pagina's telt het volledig nieuwe productboek van Toyota Material Handling en bevat in één handzaam formaat een helder overzicht van het volledige leveringsprogramma van Toyota. Het leveringsprogramma van Toyota bevat zowel een volledige range elektrische en LPG/Diesel vorkheftrucks van 1,2t tot 8t en een compleet pakket BT magazijntrucks. Van de ergonomische BT Pro Lifter (met snelstarthulp bij zwaardere lasten) tot de BT Vector combitrucks voor smallegangentoepassingen. Ook de recent gelanceerde BT Levio meelooppallettrucks, BT Staxio elektrische stapelaars, de compleet nieuwe BT Reflex en de nieuwe serie elektrisch aangedreven Toyota Traigo 48 volts 3- en 4- wiel vorkheftrucks zijn uiteraard meegenomen in het nieuwe productboek.

Het nieuwe productboek is in een oplage van 10.000 stuks aan Toyota-gebruikers in Nederland verspreid. Gratis exemplaren zijn via de website van Toyota Material Handling, www.toyota-forklifts.nl aan te vragen.