Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Toyota Material Handling is op zoek naar de oudste, nog in gebruik zijnde, BT handpallettruck. BT introduceerde de eerste handpallettruck in 1947 en in combinatie met de standaard houten pallet betekende dit een ware revolutie in horizontale lastbehandeling. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn vanaf dit allereerste begin het uitgangspunt geweest en nog steeds staat de serie BT handpallettrucks voor deze waarden. Met de zoektocht door Europa wil Toyota deze kwaliteiten dan ook extra benadrukken.

De eigenaar van de oudste handpallettruck in Europa wordt door Toyota Material Handling beloond met een gratis exemplaar uit de moderne en minstens zo sterke BT LHM230 serie. Tot 18 september 2009 kunnen eigenaren van dergelijke ‘antieke' BT handpallettrucks hun oude truck aanmelden via onze site of via 088 864 25 00. Aan de hand van het serienummer, (meestal) te vinden binnenin het A-frame en/of een foto, kan de leeftijd van de palletwagen vastgesteld worden.

Sinds de introductie in 1947 zijn er al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht en hebben de BT pallettrucks zich steeds verder ontwikkeld, zijn er diverse aanpassingen doorgevoerd en worden moderne productietechnieken gebruikt. Er zijn allerlei opties mogelijk om tegemoet te komen aan de wens van de klant voor het verplaatsen van verschillende soorten ladingen in uiteenlopende toepassingen. Sinds 2005 hanteert BT de Life Time Guarantee voor haar handpallettrucks. Hiermee wordt een levenslange garantie op de vorkframes gegeven en is de eigenaar verzekerd van de laagste kosten door de lange levensduur en maximale inzetbaarheid.

Meer productinformatie Hand pomp- en palletwagens

hand pomp- enpalletwagens vertegenwoordigen de wereldstandaard in het handmatig verplaatsen van pallets.

Specifieke productinformatie

Geschikt voor het verplaatsen van ladingen voor alle soorten toepassingen, leveren BT pompwagens van Toyota Material Handling een complete serie innovatieve, flexibele oplossingen. Met gebruiksvriendelijke ontwerpen en levenslange garantie op de vorkframes leveren BT handpallettrucks de laagste kosten voor de eigenaar; maximale levensduur en inzetbaarheid!

Model Kenmerk
LHM200BR Voor het verplaatsen van rollen
LHM200L 55 mm pallethoogte
LHM230O Met overbelastingssysteem
LHM230U 75 mm pallethoogte
LHM230WS Natte spec + Cold Store
LHM230X Met handrem
LHM200Z 65 mm pallethoogte

Bekijk product: Hand pomp- en palletwagens