Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De samenvoeging betekent dat klanten van BT en Toyota nog beter kunnen worden bediend. De nieuwe organisatie vormt het platform om de toekomstige groeidoelstellingen te realiseren.

TMHNL is hiermee in Nederland de grootste leverancier op het gebied van material handling met een complete range producten en diensten onder één dak. De nieuwe organisatie voert de twee topmerken Toyota en BT, waarbij klanten kunnen rekenen op de allerhoogste servicegraad via een uitgebreid verkoop- en after sales netwerk.

Het management team van de nieuwe onderneming wordt geleid door Algemeen Directeur Pank Hertsenberg, ondersteund door Commercieel Directeur Ralph Cox, After Sales Directeur Wim Vos en Financieel Directeur Theo Herr.

"Onze klanten zullen profiteren van het beste van twee werelden, met twee sterke merken en een volledige klantondersteuning via één organisatie. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.", aldus Pank Hertsenberg, nu nog Algemeen Directeur BT Nederland.
"De continuïteit van de organisatie is gewaarborgd. Ik blijf betrokken via Toyota Material Handling Europe, waar ik per 1 september 2007 de functie van Vice Chairman van de board van TMHNL zal bekleden.", verklaart Hans Gehlen, nu nog Algemeen Directeur Toyota10.