Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Vooruitstrevend
Agro Merchants Group is een relatief jonge speler met een bewezen trackrecord: actief op 4 continenten, in 11 landen, met 61 sites. Een 5e positie op de wereldmarkt en 3e in Europa, met specialistische kennis en ervaring in meat, poultry, fish, dairy & fruit. Wereldwijd beheert logistiek dienstverlener Agro Merchants Group meer dan 6,7 miljoen kubieke meters koel- en vriesruimte. Agro Merchants Group is sinds 2013 actief in Europa en heeft de ambitie om een geïntegreerd Europees cold chain platform te realiseren. Daarvoor werken zij graag in langdurige partnerships die goed aansluiten op de toekomstige ontwikkelingen en ambities.

Gerbrand Goede, Procurement Agro Merchants Group Europe: "Wij kiezen voor preferred suppliers omdat we behoefte hebben aan continuïteit, flexibiliteit en korte lijnen. De centrale benadering en lokale daadkracht van Toyota Material Handling tijdens het tendertraject sluit volledig aan bij onze ambitie om te groeien."

Maatwerk

Het traject is binnen een looptijd van drie maanden afgerond. Daan van der Steeg, nationaal accountmanager van Toyota Material Handling: "We hebben voor een integrale visie met betrokkenheid van de operatie, inkoop én verkoop gekozen om te zorgen dat we een op maat gemaakte overeenkomst kunnen maken, met ruime keuze op lokaal niveau. Daarnaast hebben we een selectie van gebruikers uitgenodigd voor een feel & drive van de trucks." Alle trucks worden op leasebasis geleverd. Zo beschikken alle Europese vestigingen over de laatste stand der techniek en is er tevens de garantie dat het materieel goed presteert.

Sturen op feiten
Al het intern transportmaterieel is uitgerust met het vlootmanagementsysteem I-Site. Gerbrand Goede: "We hebben een grote variatie aan bedrijven en juist dan is het belangrijk om op feiten te kunnen rapporteren en sturen. Door middel van I-Site kunnen we inzicht verkrijgen in alle aspecten, van onderhoudskosten tot de inzet van de machines. Want we hebben gemerkt dat niets zo emotioneel is als een heftruck. Dan is het toch van belang dat je de emotie kunt aanvullen met op feiten onderbouwde keuzes."

Toekomstvisie
Gerbrand Goede kijkt graag vooruit: "De samenwerking met Toyota Material Handling waarin we samen nadenken over langdurige inzet en beschikbaarheid van de interne transportmiddelen zie ik positief tegemoet. Niet alleen vanwege de uitgebreide vlootmogelijkheden, maar ook vanwege de persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor onze specifieke situatie. Het vergt van beide kanten een open en transparante houding, en dat past volledig in de strategische samenwerking die we zijn aangegaan."