Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Per 1 maart jl. is de compleet vernieuwde site www.toyota-forklifts.nl online gegaan. Gebruikersvriendelijkheid is uitgangspunt voor het nieuwe systeem dat door heel Europa gebruikt gaat worden.

Het steeds complexere internet vraagt om klantvriendelijke websites. De Europese integratie van Toyota en BT gaf een mooie kans om deze trend in de nieuwe websites als uitgangspunt te nemen. Duidelijke navigatie en een strakker ontwerp moeten de bezoeker precies kunnen bieden waar ze naar op zoek zijn.
Met de oplevering van het nieuwe Europese webplatform is de basis voor alle toekomstige landensites gevormd. Het doel van Toyota Material Handling Europe, om binnen Europa op alle fronten een uniforme uitstraling te krijgen, kan hiermee gerealiseerd worden.
Met de oplevering van het Europese webplatform is de basis gelegd met diverse centraal aangereikte teksten en beelden. Nederland is één van de eerste landen die live is gegaan met een site die deze nieuwe basis toepast.

De Europese content is aangevuld met lokale informatie om de website www.toyota-forklifts.nl geheel af te stemmen op de Nederlandse gebruiker. Naast het totale productoverzicht zijn de aanbiedingen en de nieuwste producten makkelijk terug te vinden. Maar er is meer: zo biedt de site onder andere de mogelijkheid om in een paar muisklikken een gebruikte truck te vinden. Door in te geven aan welke specificaties de truck moet voldoen, kan online de juiste occasion gevonden worden.
Ook kan er online een service-aanvraag gedaan worden en zijn alle productspecificaties te downloaden. Uiteraard is het laatste nieuws op de website te vinden en laat de agenda zien welke evenementen er plaats zullen vinden. Naast www.toyota-forklifts.nl bestaat er sinds enkele maanden ook nog www.toyota-tonero.nl, een speciale minisite met alle informatie van de serie Toyota Tonero vorkheftrucks met verbrandingsmotor.