Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Aan het jaarlijkse evenement in de bedrijfshal van Toyota10 in Waddinxveen kunnen heftruckchauffeurs uit het hele land meedoen.

De Toyota10 Behendigheidsdag is een gezellige dag waarin heftruckchauffeurs op verschillende parcoursen hun rij- en hefkunsten moeten vertonen. Een spannende strijd waarbij naast praktische onderdelen op vorkheftrucks ook met een elektropallettruck en reachtruck gereden moet worden. Het is dit jaar alweer de vijfde keer dat de Toyota10 Behendigheidsdag in Waddinxveen georganiseerd wordt.

Net als de vorige edities zal het parcours voor de deelnemende heftruckchauffeurs bestaan uit 5 proeven die met de verschillende Toyota-trucks gereden dienen te worden. Bij de jurering wordt gekeken naar veiligheid en behendigheid in combinatie met tijd. De inzet voor deze 5e editie is een compleet verzorgde Anti-slipcursus bij Slotemakers Antislipschool in Zandvoort.

De vaste deelnemers weten ondertussen dat de Toyota10 Behendigheidsdag veel meer is dan alleen een wedstrijd. Het is een vooral een gezellige dag waarop ook aan de familie en supporters gedacht wordt. En waar sportiviteit de boventoon voert met originele en uitdagende proeven.