DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Diverse productprimeurs bij Toyota op VILO Hardenberg

  • 12/12/2008, Ede/Waddinxveen

  • Toyota Material Handling Nederland toont op 13, 14 en 15 januari haar nieuwe producten op de VILO relatiedagen in Hardenberg.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Onder het motto ‘Stronger Together' staat Toyota Material Handling Nederland samen met haar dealers Vorktrucks Holland en Munsterman en de twee merken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks op de beurs.

Toyota Material Handling heeft de afgelopen tijd maar liefst 70% van haar productaanbod vernieuwd. Tijdens de VILO relatiedagen kunnen bezoekers met alle nieuwe producten kennismaken. Zoals de volledig nieuwe serie elektrische pallettrucks en stapelaars voor meelooptoepassingen BT Levio (pallettrucks) en BT Staxio (stapelaars). Geïnteresseerden in de relatiedagen kunnen zich via www.toyota-forklifts gratis inschrijven.

Nieuwe BT Reflex reachtruck
Ook de nieuwste generatie van 's werelds beste reachtruck, de BT Reflex kunt u in Hardenberg bekijken. De Reflex is nu verkrijgbaar in vijf modellen met capaciteiten van 1500 kg tot 2500 kg. Nieuw zijn de hefcapaciteiten 1,4 en 1,8 ton. De BT Reflex wordt aangeboden met BT's unieke kantelcabine voor betere ergonomie en gebruiksgemak voor de reachtruckchauffeur bij het plaatsen van lasten op hoogte. Tevens zijn de reachtruckmodellen leverbaar met cabineversies voor gebruik in koelhuizen en drive-in-versie voor inrijdstellingen.

Nieuwe Toyota Traigo 48-volts vorkheftrucks
Bezoekers die geïnteresseerd zijn in vorkheftrucks, kunnen kennis maken met Toyota's meest compacte 48-volts heftruck ooit: de Toyota Traigo48. De serie omvat 10 modellen - waarvan zes driewielmodellen en vier vierwielmodellen - met capaciteiten van 1,5 tot 2,0 ton. Alle trucks zijn voorzien van unieke Toyota-technologieën, waaronder het Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) en het Toyota AC2 power systeem. De serie wordt geproduceerd op basis van de strenge kwaliteitsnormen van het befaamde Toyota Production System (TPS).

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)