DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Verdere harmonisatie van Toyota Material Handling productlijn

  • 27/02/2009, Waddinxveen/Ede

  • Vanaf februari 2009 zal Toyota Material Handling alle BT- en Toyota-trucks in dezelfde Toyota-oranje kleur gaan produceren.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Vanaf februari 2009 zal Toyota Material Handling alle BT- en Toyota-trucks in dezelfde Toyota-oranje kleur gaan produceren. De in het voorjaar 2008 geïntroduceerde meeloop-pallettrucks en stapelaars, de BT Levio en Staxio, werden direct al in deze nieuwe kleur uitgevoerd in plaats van de bekende rode versie. Ook bij de recent geïntroduceerde BT Reflex reachtruck, is deze kleur gebruikt. Om nu het gehele Toyota Material Handling productaanbod op één lijn te brengen worden ook alle andere BT-magazijntrucks voorzien van de Toyota-oranje kleur en nieuwe bestickering.

Met de productintroducties op de CeMAT 2008 van de BT Levio, BT Staxio, BT Reflex en Toyota Traigo maakte Toyota al een begin met de harmonisering van haar brede range producten. Er is hierbij gelet op design, compactheid, gebruiksgemak en veiligheid. Naast kleur en bestickering is er ook verdere productharmonisatie in functionaliteit, zoals de noodstopknop, die nu op elke BT-truck hetzelfde is. Dit bevordert het intuïtief werken van de chauffeur en daarmee ook de veiligheid in het magazijn. In geval van calamiteiten of noodsituaties moet de truck immers snel gedeactiveerd kunnen worden. Ook het BT Totalview-concept, waarbij de truck zodanig is ontworpen dat de bestuurder vanaf zijn positie optimaal zicht rondom en op de vorkpunten of lading heeft, wordt op de nieuwe BT-trucks doorgevoerd.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)