DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

A-ware kiest Toyota Material Handling tot Leverancier van het Jaar

  • 15/07/2011, Ede

  • Toyota Material Handling Nederland is door A-ware gekozen tot leverancier 2010, uit in totaal 175 genomineerde bedrijven.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De verkiezing vond plaats op vrijdag 1 juli in Fort Voordorp te Groenekan in aanwezigheid van ongeveer 150 gasten tijdens de jaarlijkse leveranciersbijeenkomst van A-ware.

Samenwerking
De bijeenkomst stond in het teken van het thema "Samenwerken in het digitale tijdperk" en werd omlijst met enkele inspirerende sprekers. Volgens Adriaan Vis, (Managing Director A-ware Services) heeft Toyota Material Handling zich onderscheiden door zijn proactieve houding en constante kwaliteit. "Het snel op- en afschakelen van volumes, de kwaliteit en betrouwbaarheid van de monteurs, de uitstekende service en Toyota I_Site hebben voor ons de doorslag gegeven. Wij zien onze samenwerking als een goed voorbeeld van partnership in optima forma. Punt van aandacht is de forse papierstroom bij aanschaf/lease van trucks, dat moet eenvoudiger kunnen," aldus Adriaan Vis.

A-ware
A-ware is een toonaangevende, dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in het opslaan, versnijden, verpakken en transporteren van kaas en aanverwante food producten, onder geconditioneerde omstandigheden. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie tussen Anker Food Groep en de Bouter Groep in 2010. Vanuit een 10-tal moderne warehouses in Nederland bedient A-ware zijn klanten volgens strikte kwaliteitsnormen en -eisen. Het bedrijf heeft circa 900 medewerkers en een omzet van ongeveer 1 miljard euro.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)