DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuw Toyota Material Handling productboek

  • 02/12/2008, Waddinxveen

  • Ruim een jaar na de lancering van Toyota Material Handling Nederland presenteert Toyota vol trots haar eerste complete leveringsoverzicht van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks middels het gloednieuwe productboek.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

In september 2007 ontstond uit Toyota Industrial Equipment Nederland BV en BT Nederland BV het huidige Toyota Material Handling Nederland. Onder één dak kwamen de twee topmerken BT en Toyota samen.

Ruim 72 pagina's telt het volledig nieuwe productboek van Toyota Material Handling en bevat in één handzaam formaat een helder overzicht van het volledige leveringsprogramma van Toyota. Het leveringsprogramma van Toyota bevat zowel een volledige range elektrische en LPG/Diesel vorkheftrucks van 1,2t tot 8t en een compleet pakket BT magazijntrucks. Van de ergonomische BT Pro Lifter (met snelstarthulp bij zwaardere lasten) tot de BT Vector combitrucks voor smallegangentoepassingen. Ook de recent gelanceerde BT Levio meelooppallettrucks, BT Staxio elektrische stapelaars, de compleet nieuwe BT Reflex en de nieuwe serie elektrisch aangedreven Toyota Traigo 48 volts 3- en 4- wiel vorkheftrucks zijn uiteraard meegenomen in het nieuwe productboek.

Het nieuwe productboek is in een oplage van 10.000 stuks aan Toyota-gebruikers in Nederland verspreid. Gratis exemplaren zijn via de website van Toyota Material Handling, www.toyota-forklifts.nl aan te vragen.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)