DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Voorjaarscampagne van Toyota Material Handling met BT Levio meelopende pallettrucks


 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

In het voorjaar van 2008 introduceerde Toyota Material Handling Europe op de CeMAT de compleet nieuwe serie BT Levio meeloop pallettrucks. Om te vieren dat deze pallettrucks twee jaar met succes op de Nederlandse markt zijn, bieden we de Nederlandse intern transportmarkt de gelegenheid dit samen met ons te vieren. Dit doen we door iedereen op de vernieuwde website een unieke code te verschaffen waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Daarnaast is er op de website informatie over de uitgebreide BT Levio pallettruck serie te vinden, kan er een ‘virtuele demo' gedaan worden met de BT Levio en is er een handige BT Levio Truck Selector aanwezig. Zo kan de bezoeker snel en éénvoudig de BT Levio vinden die geschikt is voor de betreffende bedrijfstoepassing.

Altijd winst met de BT Levio

Veel voorkomende onveilige situaties met pallettrucks ontstaan doordat de gebruiker te dicht op de pallettruck werkt of waar pallettrucks onbeheerd worden achtergelaten. Maar ook geregeld door het oneigenlijk en onzorgvuldig gebruiken van de meelopende pallettruck. Om de pallettruckgebruiker hier bewust van te maken, krijgt iedere bezoeker van de website een gratis groot formaat full colour poster met 22 handige tips om veilig en eenvoudig te werken met meelopende elektrische pallettrucks. Dus het aanvragen van een persoonlijke code loont de moeite!

BT Levio pallettruck serie
De BT Levio-serie is ontworpen voor het laden en lossen van voertuigen, orderverzamelen en het horizontaal transport van pallets in magazijnen, fabrieken en winkelpanden. De BT Levio heeft een gloednieuw ontwerp en bestaat uit vijf modellen met laadcapaciteiten van 1,4 tot 2,5 ton. De BT Levio is ontwikkeld volgens het Toyota Productie Systeem, waardoor het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid in zijn klasse gegarandeerd is.

De BT Levio-serie is ontworpen op basis van uitgebreid klantonderzoek en is daarom gemakkelijk in het gebruik, waardoor de productiviteit en de veiligheid worden vergroot. De belangrijkste woorden voor BT Levio zijn eenvoud, veiligheid en duurzaamheid - de gebruikers van elektrische pallettrucks krijgen precies wat ze nodig hebben om hun werk goed te doen.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)