DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

vd Kreeft bv levert 22 nieuwe BT elektrische pallettrucks

  • 12/09/2008, Ede/Waddinxveen

  • Als officieel dealer van Toyota Material Handling Nederland met de merken Toyota en BT, heeft vd Kreeft bv uit Nieuwegein onlangs 22 nieuwe BT elektrische pallettrucks geleverd aan Lukassen en Zn.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Een aantal van de geleverde pallettrucks van het type LWE180 en 200 en LPE200 zijn uitgevoerd met een opklapbaar lastrek voor flexibele pallethandling van zowel europallets als blokpallets.

Lukassen en Zn is eveneens in Nieuwegein gevestigd en is een gespecialiseerde groothandel in aardappelen, groenten, fruit en exoten. Dagelijks vertrekken hiervandaan acht vrachtwagens om binnen- en buitenlandse klanten te voorzien van dagverse producten. Met 30 werknemers en een oppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter, beschikt Lukassen & Zn ook over 16 bananencellen, met een capaciteit van ruim 10.000 kartons bananen. Hier worden de bekende bananenmerken Bonita, Turbana en Chiquita gerijpt.

De pallettrucks worden door de AGF groothandel ingezet voor horizontaal transport en het laden en lossen van de vrachtwagens. Ook gaan ze mee met de truck voor gebruik bij de klant. Met de aanschaf van de nieuwe machines is het bestaande park vervangen en uitgebreid om aan de groeiende transportbehoefte te voldoen. Hierbij heeft Lukassen en Zn gekozen voor vd Kreeft bv als partner voor het intern transportpark. Zij leverden de machines en zullen ook de service en het onderhoud verzorgen.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)