Tramétex Transporttechniek

Uw partner in topkwaliteit transportsystemen. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Bodegraven, Nederland

Over Tramétex Transporttechniek

Specialist in logistieke oplossingen: Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Thuis in vrijwel iedere branche

Naast het feit dat Tramétex Transporttechniek is uitgegroeid tot een specialist in complete transportsystemen zijn wij nog steeds een vooraanstaand leverancier als het gaat om losse standaard componenten, van magazijnwagens tot losse draagrollen. Daarnaast werken veel restaurants en winkels met onze spijzenliften en klein-goederenliften. Veel producten, inmiddels gezien als standaard, zijn ontwikkeld voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, van de "stand-alone" heftafel voor het verbeteren van de werkhoogte tot de speciale transportwagens voor de bouwmarkten.

Unieke knowhow, verrassende ideeën.

De werkplaats, de ontwerpafdeling en de eigen installatiedienst onderscheiden Tramétex Transporttechniek van de vele handelsbedrijven in onze branche. Onze unieke know-how is o.a. te merken bij de advisering door onze specialisten, maar ook bij het ontwerp. Wij realiseren naast levering van standaard componenten vooral een oplossing. Oplossingen die vaak verrassende ideeën bevatten en die voornamelijk tot doel hebben om te zorgen voor een toegenomen efficiency.

Horizontaal en verticaal transport: Voor elk product de juiste oplossing!

Van rollenbaan tot transportsysteem

We hebben een uitgebreid programma standaard rollen- en wieltjesbanen met nagenoeg elk denkbare accessoire om voor uw toepassing de banen en de opstelling geschikt te maken.

Wordt het echter meer dan alleen het plaatsen van één of meerdere rollenbanen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want voor het creëren van een oplossing voor het transport van uw dozen, kratten of pallets staan wij u graag met raad en daad terzijde.Wij verzorgen daarbij het volledige traject van ontwerp tot realisatie waarbij een compleet werkend transportsysteem zo mogelijk turn-key aan u wordt opgeleverd.

Het transportsysteem kan daarbij bestaan uit ketting- of snaar aangedreven rollenbanen, bandtransporteurs en natuurlijk zwaardere palletrollenbanen.
Voor vele grote relaties hebben wij inmiddels een passend systeem mogen leveren. Maar bovenal blijven wij graag uw aanspreekpunt ook voor een enkele rollenbaan of zelfs een losse draagrol uit het uitgebreide assortiment.

Installatie, service en onderhoud: Alles bij één leverancier door eigen medewerkers.

Tramétex verzorgt de complete installatie.

Het team kan zelfs bouwkundige aanpassingen uitvoeren zoals het aanbrengen van extra stalen kolommen of het verplaatsen van een kolom.

Aangezien het transport-besturingssyteem vrijwel altijd door Tramétex Transporttechniek wordt ontwikkeld, is ook de installatie daarvan bij onze monteurs in goede handen.

Service en onderhoud door eigen team.

Na een zorgvuldig uitgevoerde oplevering komt vanzelfsprekend het traject van service en onderhoud aan de installatie. Of het nu om een transportsysteem, schaarheftafel of lift gaat wij bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Wij verzorgen dan een tijdig onderhoud aan uw installatie en nemen daarmee deze voor u mogelijk belastende zorgplicht uit handen.

Voor de spijzenliften is het zelfs mogelijk om aanvullend op het onderhoudscontract een zgn. servicecontract af te sluiten waarbij u kunt beschikken over een 24-uurs servicedienst. Toch een prettige gedachte dat er altijd een technische specialist voor u klaar staat!

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392