Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Triax
Triax

Triax

Triax

Met hun jarenlange ervaring is TRIAX de onvermijdelijke gesprekspartner op gebied van behandelingen tussen verschillende niveaus.

Marcilly en Villette, Loiret, Frankrijk

Over Triax

Triax, voor het veilig laden en lossen van goederen, op elk niveau!

Triax ontwikkeld en biedt in totale harmonie met de laatste eisen, normen en ergonomische werkplekken, een breed scala van innovatieve producten;

Palletten sorteer en kadreer machines.

 

  • De mobiele palettenwinkel MOBIPAL®
  • De autonome palettenwinkel MAGAPAL®
  • Automatische valvloeren
  • Integrale beschermingen
  • Uitklapbare loopbruggen
  • Veiligheids ladders en barrieres

 

Triax biedt eenvoudige oplossingen die de gebruikers beschermd en op een veilige manier laat laden en lossen op verschillende niveaus en eveneens in gevarenzones.

Of het nu over een veiligheidshek (veiligheidssluis, pallettensas, kantelbrug) toegang op tanks (mobiele veiligheidsladder, uitklapbare loopbrug), of het verdelen van palletten gaat…, onze systemen doen meer dan ongelukken voorkomen, ze respecteren de ergonomie van de werkplaatsen en bieden een oplossing die makkelijk te plaatsen is en handig in gebruik voor alle industriesectoren.

Certificaten:

TÜV SÜD, MASE aanpak

.C_PDT_CAT-CTA-4314693358-5465213562