DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Veiligheidssluis (Triax)

  • De sluis beschermt de operator en het laden tijdens de behandeling tussen verschillende niveaus.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Veiligheidssluis

De veiligheidssluizen van Triax zijn in totale harmonie met de normen en de ergonomie van de verschillende werkplaatsen. De veiligheid van de gebruiker garanderen, tijdens zijn werk op een hoogte, is het belangrijkste punt bij Triax. Geen enkel val risico is aanvaardbaar onder dreiging van ernstige gevolgen zowel voor de uitgevoerde apparatuur als voor de operatoren.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en robuustheid van het systeem zijn daarom essentieel. Veiligheidssluizen beschermen de operator bij het hanteren van lasten tussen verschillende niveaus. De veiligheidssluis vormt een veiligheidssas voor de werkende operator op het platform of op de verdieping van een gebouw zodanig deze zich veilig kan verplaatsen en eveneens veilig kan laden en lossen van palletten. De installatie van een veiligheidssluis zet een bestaande mezzanine of plaform in regel met de conformiteit.

De Triax veiligheidssluis, ook wel pallettensas genoemd voldoet aan de aanbevelingen en verwachtingen van de Cram en Inrs, en is goedgekeurd door TÜV SÜD.

Triax biedt een breed gamma van veiligheidssluizen aan, afgestemd op de eisen van haar klanten en de geldende wetgeving.

Triax veiligheidssluizen zijn TÜV SÜD gecertifieerd.

Producten gerelateerd aan Veiligheidssluis
Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-275949696