Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Ruimtebesparend veiligheidssysteem

Ruimtebesparend veiligheidssysteem (Troax® Smart Fix)

Product van het bedrijf Troax

Ruimtebesparend veiligheidssysteem (Troax® Smart Fix)

Product van het bedrijf Troax

Geeft een nieuwe dimensie aan bevestigingssystemen.
Een sterke, flexibele en tijdbesparende methode.

Het idee voor Smart Fix ontstond toen Troax het Rapid Fix systeem ontwikkelde. De gaaspanelen worden niet aaneengeschakeld, maar tussen de staanders met bevestigingsbeugels geplaatst. Hierdoor is één persoon in staat om het systeem paneel voor paneel in elkaar te zetten en af te breken. Smart Fix bespaart tevens ruimte, doordat de afscherming dicht bij de machines kan worden gemonteerd.

Smart Fix is een nieuw en innovatief systeem. Het bevat een nieuw scharnier, een gecombineerde staander- en voetplaat, een nieuwe staander- en hoekbevestigiging en is verkrijgbaar met voorgemonteerde deuren. Dankzij deze nieuwe eigenschappen kunnen de staanders tussen de panelen worden bevestigd in plaats van erachter. Aangezien het systeem hierdoor dicht bij de machines kan worden geplaatst, levert dit een ruimtebesparing op. Indien nodig kunnen de panelen echter nog steeds snel en eenvoudig door één persoon worden verwijderd.

Smart Fix scoort zeer goed in de uitgevoerde testen en biedt een hoge mate van veiligheid.

Bedrijfsgegevens Troax

Troax

Troax is wereld´s grootste leverancier en producent van industriële paneel- en afschermsystemen.

Lisse ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Machinebeveiliging

.P-CTU-275949696