Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Ruimtebesparend veiligheidssysteem

Ruimtebesparend veiligheidssysteem (Troax® Rapid Fix)

Product van het bedrijf Troax

Ruimtebesparend veiligheidssysteem (Troax® Rapid Fix)

Product van het bedrijf Troax

Het is makkelijk op te zetten en af te breken.
Een flexibel en ruimtebesparend tweepuntsbevestigingssysteem.

Rapid Fix is een flexible en ruimtebesparend veiligheidssysteem, dat is ontworpen voor bedrijfstakken waarin wordt gewerkt met robots en geautomatiseerde machines.

Dankzij het unieke tweepuntsbevestigingssysteem kan het niet alleen snel worden opgebouwd, maar ook snel worden afgebroken wanneer u directe toegang tot het werkgebied nodig heeft.

Het systeem geeft u een snelle en eenvoudige toegang tot uw machines met behulp van slechts één stuk gereedschap. Nadat u toegang heeft tot de installatie, kunt u het paneel zonder hulpmiddelen weer terugplaatsen en blijft kostbare stilstandtijd beperkt. Rapid Fix is een ruimtebesparend systeem dat kan worden geïnstalleerd op slechts 120 mm van de machine. Het ruimtebesparende ontwerp en vele andere voordelen hebben Rapid Fix internationale faam opgeleverd. Rapid Fix wordt gebruikt met ons ST-paneelsysteem.

Bedrijfsgegevens Troax

Troax

Troax is wereld´s grootste leverancier en producent van industriële paneel- en afschermsystemen.

Lisse ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Machinebeveiliging

.P-CTU-275949696