Van Lohuizen Pallets GmbH

Wij zijn meer dan 15 jaar actief in de palletbranche. Wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis en ervaring omtrent de levering, reparatie en inkoop van pallets en opzetranden.

Emlichheim, Duitsland

Over Van Lohuizen Pallets GmbH

Van Lohuizen Pallets is begonnen in Heerde (Gelderland) in het jaar 2000, met het inkopen en verkopen van gebruikte pallets in de omgeving van Zwolle en Apeldoorn. Al snel werd van Lohuizen Pallets een begrip in de lokale omgeving. Naast het verkopen van gebruikte pallets zijn we ook gestart met de reparatie van pallets en het verkopen van nieuwe pallets. Om het bedrijf verder uit te breiden, wat niet mogelijk was in Heerde, verhuist van Lohuizen Pallets naar Emlichheim in Duitsland.

In Duitsland wordt de naam veranderd in Van Lohuizen Pallets GmbH. Er worden enkele hallen gebouwd op het nieuwe terrein om te voorzien in de vraag naar het droog opslaan van de pallets. Tevens wordt 1 hal gebruikt voor het repareren van de pallets. In het jaar 2016 heeft van Lohuizen Pallets GmbH meer dan 16 jaar ervaring met het leveren van gebruikte pallets en nieuwe pallets, het onderhoud en reparatie van het palletbestand voor bedrijven in zowel Nederland als Duitsland.

Dankzij de mogelijkheid om onszelf te voorzien van transport, staan wij garant voor een snelle en correcte levering van onze pallets.

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523