Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Sorteersysteem (Truxorter)

Product van het bedrijf Vanderlande Industries

Horizontale in-line sorter voor een brede reeks producten.

De sorteeroplossingen van Vanderlande Industries zijn de beproefde manier om de prestaties van uw logistieke proces te verbeteren. Dit wordt gerealiseerd door de capaciteit te vergroten en tegelijkertijd de arbeidskosten terug te dringen. Deze voordelen betekenen een hogere (kosten)efficiëntie voor de activiteiten van vandaag en meer flexibiliteit voor de toekomst.

TRUXORTER®

De TRUXORTER® is een horizontale, in-line sorter op basis van een standaard bandtransporteur met geïntegreerde uitsorteerunits voor enkel- of dubbelzijdig sorteren. De pneumatisch bediende uitsorteerunits hebben gedreven wielen welke de producten voorzichtig en nauwkeurig uitsorteren. Het resultaat is een betrouwbaar sorteerproces met hoge capaciteit dat geschikt is voor het sorteren van een brede reeks producten.

Bedrijfsgegevens Vanderlande Industries

Vanderlande Industries

Leverancier van geautomatiseerde material-handling systemen.

Veghel, Noord-Brabant, Nederland

.P-CTU-275949392-275949427