Veldeman
Veldeman

Veldeman

Georges Veldeman NV

Gerenommeerde internationale speler in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van tijdelijke en permanente tenten, hallen en zeilstructuren.

Bree, Limburg, België

Over Veldeman

Veldeman wil internationaal de meest klant gedreven specialist in tenten en zeilstructuren zijn, met een aanpak waarbij de klant centraal staat en het aanbod een totaaloplossing is.

Onze troeven

  • Uitgebreide expertise: inhouse ontwikkeling en productie in eigen R&D-afdeling, zeilmakerij en metaalafdeling; 50 jaar actief op de markt.
  • Klantgerichte aanpak: wij denken mee als partner en komen onze afspraken correct en stipt na.
  • Totaaloplossingen op maat: verhuur of verkoop, standaard materiaal of maatwerk, tijdelijk of permanent, basis of voorzien van accessoires en opties.
  • Projectorganisatie: competente project managers zorgen voor een nauwgezette planning, logistieke coördinatie en minutieuze opvolging van elk project.
  • Kwaliteit en veiligheid: wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn ISO9001, EN1090 en VCA** gecertificeerd.
  • Duurzaamheid: 100% recyclage van materialen, ethische ondernemingscultuur en sociaal engagement.

Veldeman is actief in 4 segmenten:

Industrie & retail

De tentstructuren van Veldeman worden als tijdelijke en semipermanente accommodatie gebruikt voor opslag, werk- of productieruimte, huisvesting, tijdelijke winkel, showroom, ...

Dankzij ons modulaire en verplaatsbare concept kunnen wij een snelle en efficiënte oplossing bieden voor al uw logistieke problemen. Zo kan u uw activiteiten zorgeloos verderzetten na een brand, bij stormschade, tijdens een verbouwing, … of kan u hetzij voor een bepaalde periode hetzij structureel extra ruimte creëren.

Sport

Met de hallen van Veldeman beoefent men zijn favoriete sport zowel in de zomer als in de winter in comfortabele omstandigheden, of het nu gaat om tennis, voetbal, zaalsport, of andere sporten. De grootste troeven van het Veldeman concept zijn enerzijds de wegneembare zijwanden, waardoor men een buitensportgevoel heeft in de zomer, en anderzijds het luchtdoorlatend dekzeil dat zorgt voor een natuurlijke lichtinval en besparing op de energiekosten.

Evenementen

Een bedrijfs- of privéfeest, beurs, opendeurdag, VIP-dorp, festival... Veldeman zorgt voor een creatieve en innovatieve invulling en vooral voor een onvergetelijk evenement. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, met vloer, vensters, deuren of andere accessoires: voor elke evenement biedt Veldeman een unieke overdekte oplossing. Dankzij onze totaalaanpak hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Militair

Veldeman is een van de marktleiders in de levering van militaire hangars en rapid deployment shelters. Onze militaire shelters worden wereldwijd ingezet en beantwoorden op een efficiënte manier aan de noden van militaire gebruikers. De shelters zijn ontwikkeld voor luchttransport en kunnen op enkel mankracht gemonteerd worden, zonder zware hulpmiddelen.

Historiek

Het succesverhaal van Veldeman begon in 1970 als een klein familiebedrijf in Bree. Oprichter Georges Veldeman bouwde samen met een snelgroeiend team van enthousiaste medewerkers het bedrijf uit tot een marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van aluminium en stalen structuren. Sinds 1978 produceert Veldeman structuren in eigen beheer. In 1984 werd het ook internationaal actief. In 2004 nam Veldeman het bedrijf Universal Fabric Structures over en werd het bedrijf een belangrijke speler op de Amerikaanse en Canadese markt. Vandaag is Veldeman actief in 60 landen wereldwijd en heeft het naast de dochteronderneming in de VS ook een eigen vestiging in Chili en Australië.

Certificaten:

ISO 9001, VCA**, EN1090

.C_PDT_CAT-CTA-1076210166-834286524