Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Mondipal Export Pallet, is een 1200 x 800 x 140 mm pallet die standaard is voorzien van een 7 mm opstaande rand om de lading veilig en stevig te centreren.

Met een eigengewicht van slechts 8,6 kg en een laadvermogen van maarliefst 4.000 kg statisch (1.000 kg dynamisch) is deze pallet uitermate geschikt voor de export. Dat de pallet niet alleen maar geschikt is voor export is te danken aan de zeer aantrekkelijke prijsstelling. Ook niet onbelangrijk is dat de pallet temperatuur bestendig is van -20 tot +60° C. Doordat de pallet nestbaar te stapelen is, 55 stuks per stapel, kunnen er in een volle vrachtwagen maarliefst 1815 stuks vervoerd worden.

Al deze specifieke eigenschappen maken de nieuwe Mondipal pallet uitermate geschikt voor vele verschillende industriële doeleinden!

Naast het uitgebreide assortiment aan pallets, kan Mondipal u ook voorzien in alle soorten en maten kratten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Meer productinformatie Export pallet

Afmetingen: 1200 x 800 mm.
Geschikt voor alle industriële doeleinden.

Specifieke productinformatie

De pallet is niet poreus en absorbeert geen vloeistoffen. De pallet hoeft geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan.

Kunststof export pallets bieden veel voordelen bij verzending naar het buitenland.

Opstaande randjes (7 mm) zorgen voor een betere stabiliteit van de lading.

Handelsvoorwaarden

Altijd standaard uit voorraad leverbaar!

Technische specificaties

Pallets per stapel 55st
Tempratuur bestendigheid -20 / 60 ºC
Statische belasting 4000 kg
Dynamische belasting 1000 kg
Eigen gewicht 8,6 kg

Bekijk product: Export pallet