Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Dit is een combinatie van de nestbaar te stapelen Presswood pallet en een op maat aansluitende hoogwaardig kartonnen opzetrand. De PW Collar levert kostenbesparing op, is vele malen veiliger dan houten opzetranden en heeft bovendien milieuvoordelen.

Soms biedt folie of omsnoeringsband onvoldoende bescherming aan uw palletlading. Een houten opzetrand is dan een alternatief, maar hieraan kleven veel nadelen. Zoals het gewicht, de kosten, het veiligheid aspect en de specifieke eigenschappen van hout. Met de PW Collar opzetranden van Presswood biedt u snel en voordelig extra bescherming aan uw kostbare opslag en zendingen.

PW Collar
De opzetranden zijn te verkrijgen in combinatie met Presswood pallets in de maten; 1200x800mm en 800x600mm en 1200x1000mm.
Presswood heeft er voor gekozen om de opzetranden zowel in combinatie met haar eigen pallets aan te bieden alsmede zonder pallet. Dit omdat de PW Coller tevens uiterst geschikt is op europallets en kunststofpallets.

Presswood
Basis voor de PW Collar zijn de Presswood pallets, van recyclinghout geperste pallets. Ze zijn nestbaar te stapelen, waardoor ze veel minder opslagruimte vragen. Bovendien zijn de Presswood pallets veel lichter, kennen afgeronde hoeken en kunnen niet splinteren. Omdat er geen schroeven of spijkers worden gebruikt bij de fabricage, zijn ze ook veiliger in het gebruik. Het gesloten dek van de Presswood pallets geeft de lading meer stabiliteit en bescherming. Presswood pallets zijn ISPM-15 proof en daarom direct klaar voor gebruik bij wereldwijde exportactiviteiten.

Milieuvriendelijker
Het 100% gebruik van recyclinghout bij de fabricage van Presswood pallets geeft de pallets een aantoonbaar milieuvoordeel. Ze voldoen volledig aan de Europese verpakkingsrichtlijnen en dragen zodoende bij aan milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beschikbare documenten

  • PW Collar: Uw pallet met opzet goedkoper beschermd Downloaden