DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuwe kunststof pallet Mondipal

  • 22/08/2011, Ermelo

  • Mondipal heeft in haar uitgebreide leveringsprogramma een nieuwe kunststof pallet opgenomen: de Mondipal Export Pallet.
  • Product: Export pallet

 

De Mondipal Export Pallet, is een 1200 x 800 x 140 mm pallet die standaard is voorzien van een 7 mm opstaande rand om de lading veilig en stevig te centreren.

Met een eigengewicht van slechts 8,6 kg en een laadvermogen van maarliefst 4.000 kg statisch (1.000 kg dynamisch) is deze pallet uitermate geschikt voor de export. Dat de pallet niet alleen maar geschikt is voor export is te danken aan de zeer aantrekkelijke prijsstelling. Ook niet onbelangrijk is dat de pallet temperatuur bestendig is van -20 tot +60° C. Doordat de pallet nestbaar te stapelen is, 55 stuks per stapel, kunnen er in een volle vrachtwagen maarliefst 1815 stuks vervoerd worden.

Al deze specifieke eigenschappen maken de nieuwe Mondipal pallet uitermate geschikt voor vele verschillende industriële doeleinden!

Naast het uitgebreide assortiment aan pallets, kan Mondipal u ook voorzien in alle soorten en maten kratten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Telefoon
Tonen
Adres Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE  Ermelo
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)