DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Vierhouten groep lanceert online marktplaats voor H1 pallets

  • 08/09/2011, Ermelo

  • De Vierhouten groep te Ermelo heeft een online marktplaats voor H1 pallets geopend. Hier kunnen vragers en aanbieders van dit type kunststof pallet kopen of verkopen.
  • Product: Kunststof pallet

 

De Vierhouten groep te Ermelo heeft een online marktplaats voor H1 pallets geopend: www.H1-Pallets.nl. Hier kunnen vragers en aanbieders van dit type kunststof pallet kopen of verkopen. Het idee achter de website is om gebruikte H1 pallets beter te laten rouleren door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Dit geeft kopers en verkopers niet alleen een financieel voordeel, het draagt ook bij aan een duurzamer gebruik van grondstoffen.

De website www.H1-Pallets.nl is een initiatief van Vierhouten-dochter Mondipal. In eerste instantie is de marktplaats bedoeld om gebruikte H1 pallets te verhandelen. Ieder bedrijf met overtollige H1 pallets kan deze via de website aanbieden. Tegelijkertijd kunnen kopers terecht op dezelfde site. Mondipal wil zich niet beperken tot één type pallet. Daarom is het ook mogelijk om andere pallets aan te bieden, in zowel kunststof als hout en in verschillende afmetingen.

Mondipal is leverancier van nieuwe en gebruikte pallets, kratten, vaten, palletboxen en IBC's. Voor meer informatie bezoek onze website.

Telefoon
Tonen
Adres Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE  Ermelo
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)