VLP

Specialist op het gebied van flexibele afscheidingen, zoals (automatische) deuren, wanden en gordijnen. Daarnaast levert men harmonicatunnels en tenten.

Naaldwijk, Zuid-Holland, Nederland

Over VLP

Voor efficiënt gebruik van bedrijfsruimten
VLP heeft een grote naam opgebouwd op het gebied van flexibele afscheidingen, zoals (automatische) deuren, wanden en gordijnen. Die reputatie is gebaseerd op meer dan twintig jaar ervaring. Bovendien bieden we een compleet assortiment per productgroep. Daardoor zijn we letterlijk in staat om voor tal van uiteenlopende situaties een ideale oplossing te creëren. Iets wat we doen in een veelheid van branches. En voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

De kracht van VLP Flexibele Afscheidingen schuilt in de eigen ontwikkeling en fabricage. Daardoor kunnen we snel inspelen op nieuwe of veranderende wensen bij opdrachtgevers. Ook kunnen we ruim baan bieden aan innovaties. Nieuwe materialen, technieken en systemen kunnen snel worden geïntegreerd in het productenpakket van VLP Flexibele Afscheidingen.

Alle kennis in eigen huis
Alle relevante kennis en disciplines om deuren, wanden en gordijnen te ontwikkelen, te fabriceren en te installeren hebben we in eigen huis. Dat vergroot de slagvaardigheid. En zorgt ervoor dat we alle facetten van het productieproces tot in de kleinste details beheersen. Dat merkt u aan de kwaliteit, aan de betrouwbaarheid en aan de levensduur.

Beschikbare documenten

  • Presentatieblad VLP flexibele afscheidingen Downloaden

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166