Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

VNU Exhibitions
VNU Exhibitions

VNU Exhibitions

VNU Exhibitions

VNU Exhibitions is marktleider in Nederland met haar vakbeurzen.

Utrecht, Nederland

Over VNU Exhibitions

VNU Exhibitions is met een pakket van 50 titels de grootste beursorganisator in Nederland. Het bedrijf is toonaangevend met de consumentenbeurzen en marktleider met haar pakket vakbeurzen. De komende jaren zal het aantal beurstitels groeien. Met nadruk zet het bedrijf in op expansie in zowel de business-to-consumer als de business-to-business, bijzondere aandacht is er voor de mogelijkheden op gebied van b-to-b in opkomende landen.

In de ambitie van VNU Exhibitions ligt besloten haar klanten te voorzien van waardevolle klantcontacten. Beurzen zijn hiervoor een geëigend middel, maar niet het enige. Het bedrijf initieert ook nieuwe vormen van contact. Zo heeft het in 2007 twee digitale beurzen geacquireerd, organiseert het summits waar de top uit de markt bij elkaar wordt gebracht en verkoopt VNU Exhibitions waardevolle leads aan exposanten. De komende jaren zal het aantal online activiteiten groeien.

VNU Exhibitions behoort met een eigen bedrijf tot de grotere beursorganisatoren in Shanghai.

.C-CTA-2932698004